VELKOMMEN TIL UTE-SESONGEN 2018

Mandag 7. mai startet tennistreningen igjen - fortsatt med Luis som hovedtrener.
Treningen varer ut uke 25 på forsommeren. Oppstart etter ferien er uke 34 og siste spilleuke er uke 37.

Minitennis (barn født i 2009 til og med 2013) Ungdom/Voksne stor bane: (fra 2008)

Luis har telefonnummer: 90618336 ved spørsmål om trening.

PRISER
Minitennis
1 time i uka: 525 2 timer i uka: 925

Jr grusbane
1 time i uka: 825 2 timer i uka: 1525

Voksne
1 time i uka: 1275 2 timer i uka: 2025

Priser er ink fakturagebyr på kr 25 pr faktura.

BETALING
Logg in på: https://www.deltager.no/deltagerforside.aspx (Skriv utk i søkefeltet)
Medlemskap i UTK er en forutsetning for å delta i organisert trening i regi av Ulvøy TK Priser: Junior 350-, Senior 750-, Familie 1500,-

Kort oppsummering av tennisåret 2017

Banene var spilleklare allerede 24. april, så seks måneder av fjoråret var vi så heldige å få spille tennis på Norges flotteste tennisanlegg!!

I 2017 var 96 forskjellige spillere i organisert trening med Luis. Aldri før har deltakelsen vært så stor og aldri har banene vært brukt så mye gjennom sesongen.

Luis hadde mange Tennisskole-spillere på banene samtidig, noe som medførte noe redusert tilgang for klubbens øvrige medlemmer på en av banene i ukedagene. Tålmodig måtte noen vente på tur, men dette har Styret fått tilbakemeldinger på fungerte bra.

Klubbens medlemstall økte til 350 medlemmer, noe som gjør UTK til en av de raskest voksende tennisklubbene i Norge de siste 10 årene.

Banene holdt høyt nasjonalt nivå, dreneringen fungerte som den skulle og alle tre banene ble raskt spilleklare etter regn. Særlig Bane 3 - den nærmest kiosken. Den tåler ALT!! Linjene holdt seg bedre enn på mange år. Noen quik fix måtte vi ta, men uten at det har medført ulempe for medlemmene.

Tennisens dag i mai var en suksess, blant annet ved at Playersport kom og solgte tennisrelatert utstyr til innkjøpspriser. Dette vil bli gjentatt i 2018.

Herrelaget spilte NM divisjonstennis og var èn ball unna å rykke opp en divisjon. Tilbakemeldinger fra tilreisende klubber var utelukkende positive til våre tre grusbaner og noen gikk så langt som å si at de UTK sine baner er blant de beste grusbanene i Norge!

Klubbmesterskapet gikk av stabelen over to helger i september og da også med rekorddeltakelse - både på minitennisen og grusbanene.

Seniorene hadde faste treninger på formiddagene. Da kom det også tilreisende fra andre klubber som og man samlet seg over en kaffe og spilte tennis. Styret synes dette var veldig hyggelig og håper at det kan fortsette også i 2018.

Klubbmesterskapet 2017

God stemning og stor innsats preget årets klubbmesterskap

På tross av at værgudene ikke spilte på lag under hele mesterskapet, var det god stemning, mye godt spill og skikkelig innsats fredag, lørdag og søndag.

Luis og hans spillere i Minitennis hadde lek og oppvisning av hva de hadde lært gjennom kurset. Alle kom på førsteplass og fikk lik pokal. Et av UTKs mål for framtiden kan være å få like mye publikum på seniorkampene som på Minitennisen! Stor stemning, masse spilleglede og god underholdning!

Det ble kåret klubbmestere i følgende klasser: Jenter U10 (alle vinnere, Julie Grenager fikk vandrepokalen), Jenter U 14 klubbmester Mille Aslaksen Wåle, Gutter U 14, Damer single, Herrer single og Herrer double. Vi kommer tilbake med vinnerne i de ulike klassene.

GRATULERER, LUIS

Kaja og Luis har blitt foreldre til en liten gutt. Luisito kom litt tidligere enn først ventet J

Trening denne uken skal gå som normalt!

UTK ønsker Kaja, Luis og Luisito alt det beste for fremtiden!

TRILLERAVSLUTNING FOR HERRELAGET

Herrelaget har sin siste kamp for sesongen på hjemmebane i kveld, mandag 28. august fra kl 1700. Utgangspunktet er enkelt; med seier blir det opprykk!
Kveldens motstander er Vestre Bærum Tennisklubb som før kveldens kamper topper avdelingen. Her er det vinn eller forsvinn.
Kom og se to lag som begge vil kjempe innbitt om opprykksplasssen.

Endelig er vår ny Web-løsning på plass

Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst. Klikk her for å skrive inn tekst...
Etter et trøblete datakrasj er UTK endelig tilbake på nettet!
Flere nyheter, mer statisk informasjon, glimt fra UTKs historie og bilder vil komme til etter hvert.